Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Företagspresentation genom video

Vill du berätta vem du är? Då finns det inget bättre sätt än video.

En bild säger mer än tusen ord. Tänk då hur mycket en video säger. Vi planerar, filmar och redigerar en film av högsta kvalitet – skräddarsydd för just dig. Dina kunder ser tydligt din vision, oavsett om det är på hemsidan eller via annonsering.

En film av proffs

Du får ett team av experter, producenter och kreatörer för just ditt projekt. Vi jobbar nära dig för att förstå målgrupp, budskap och mål, innan vi kickar igång processen. Du får en film som visar allt och alla varför just din identitet är unik, varför du är lite bättre på det du gör.

Steg 1: Planering

Först planerar och skapar vi ett manus, med fokus på varför ditt företag är unikt. Vad är dina fördelar? Varför är din produkt så värdefull för kunderna? Målet är att du ska få ut ditt budskap på ett övertygande sätt, med både visuella effekter, vass grafik och proffsiga röstinspelningar.

Steg 2: Inspelning

På tal om inspelning – efter planering börjar vi spela in. Med den senaste tekniken och utrustningen skapar vi ljud och bild av högsta klass. Dina tittare kommer att bli engagerade, inspirerade. Varje bildruta pusslas ihop med fingertoppskänsla, får fram det bästa av just ditt bolag.

Steg 3: Redigering

Jobbet är inte klart efter inspelning. Det är nu det pricksäkra putsandet börjat. Vi klipper ihop filmen med avancerade verktyg, med expertis och många års erfarenhet i ryggsäcken. Målet? Lämna avtryck och få tittaren att förstå din produkt och gilla ditt företag.

Video är i tiden

Hur ofta ser du inte videosnuttar rulla runt lite överallt i dag? Jo, det är vanligt – och därför är det viktigt att hänga med i svängarna. Det gör du via oss. Du sticker ut från konkurrensen, skapar en stark närvaro, syns och hörs på ett minnesvärt sätt – och du behöver inte göra något.

Låt oss sköta hela företagspresentationen med video. Du kan luta dig tillbaka, säga vad du tycker och låta oss fixa och trixa, innan du får en förklarande film, en proffsig produktion som attraherar kunder. Hör av dig så rullar vi igång kameran.

Kontakta oss