Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Annonsera på Google

Google is king. Så enkelt är det. När någon söker på internet är det oftast på Google. Så frågan är – syns du? Vi kan Google. Vi vet hur man annonserar där, hur du syns med rätt sökord och fraser.

Varför ska du annonsera på Google?

Svaret är enkelt. Google är ett verktyg för att nå din målgrupp – eller vad sägs om att det totalt görs 3,5 miljarder sökningar på
Google varje dag? Bara en sån sak. På Google syns man, attraherar läsare, lockar in dem till hemsidan – och förvandlar dem till kunder.

Hur hjälper vi dig med Google?

Du får ett gäng Google-specialister – det är alltså vi! – som jobbar nära dig för att förstå vad du erbjuder och vad du har för målgrupp. Vi tar fram en strategi helt skräddarsydd för dig, för att se till att dina annonser träffar rätt person på rätt plats, vid rätt tidpunkt.

Du kan luta dig tillbaka medan vi använder avancerade verktyg och analysmetoder för att putsa och åter putsa dina annonser så att du ser resultat. För när du investerar vill du se en avkastning, inte sant? Intressant. Det vill vi också att du ser. Det är vårt mål, för dig.

Sökannonser. Displayannonser. Videoreklam. Eller varför inte appannonser och shoppingannonser. Alternativen är många. Vi hittar rätt kombo för dig, sätter upp mål och ser till att ditt varumärke syns mer, att du driver in leads av kvalitet, ökar din försäljning.

Varför är Google viktigt?

Att hela tiden optimera sina annonser på Google är lika viktigt som att hålla dig uppdaterad om vad som händer i din bransch, kan man säga. Det svänger snabbt på denna gigant till sökmotor. Hänger man inte med i svängarna tappar man i varumärke, besökare – och kunder.

Vi har koll. Vi håller dig uppdaterad med data och analyser, ger dig en tydlig bild av hur dina annonser presterar och vad det betyder för ditt företag.

Google har enastående räckvidd och precision – om man kan hantera det. Sånt kan vi. Och vi älskar att göra det åt dig. Så låt oss göra ett riktigt fint intryck på din målgrupp – snabb, snyggt och effektivt.

Kontakta oss