Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Logotyp

En logotyp – en logga – innebär känsla, smak, värderingar. Det är hjärtat som sänder pulserande signaler till dina kunder. Låt din logotyp sticka ut. Låt oss göra det åt dig.

Du är din logotyp

Allt handlar om din identitet, ditt varumärke. När vi formar din logotyp tittar vi på vem du är, vad du står för, vem du vill uppfattas som. Sedan tar vi över på riktigt. Du får logotyper i olika stilar, färger och former. Välj den som passar dig bäst så optimerar vi den.

Visst, vi kan leverera en enda logotyp till dig. Men att kunna välja passar ofta våra kunder bättre. Det kan ju kännas skönt att peka på en och säga att den är fin, medan en annan inte är vad du har tänkt dig. Och så utgår man från det. Vårt designteam lyssnar på dig.

Det viktigaste? Våra logotyper är unika. Du behöver inte oroa dig för att det saknas kreativitet, expertis eller grafisk design av hög kvalitet. Estetik. Igenkänning. Luta dig tillbaka. Du får det du önskar.

Din nöjdhet – vårt ansvar

Med oss får du tydlighet och transparens. I klarspråk betyder det att vi alltid håller dig uppdaterad om hur vi resonerar kring din logotyp. Vi må vara experter, men i slutändan är det din ”logga”. Det är du som ska vara nöjd med slutresultatet.

Se oss som den där polaren som hade ett gott öga för design, skönhet, kanske med en häftig klädstil och cool utstrålning. Har man det har man ju ganska bra koll på vad som är attraktivt – och det kan du lita på att vi har.

Kontakta oss