Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Löpande inlägg på Sociala Medier

Vill du bli mästare på sociala medier? Finfint – det är precis vad vi vill att du är. Det är vad vi hjälper dig att bli. Stick ut. Var autentisk. Och håll det löpande.

Alla hänger därinne

På sociala medier finns miljarder användare. Det handlar om TikTok, Facebook och Instagram, om LinkedIn och Twitter som numera heter X. När du också hänger därinne visar du kunderna att du är som dem. 

Det fina för dig är att vi har ett team av experter på sociala medier. Teamet förstår precis hur varje plattform är unik, hur den fungerar. Du får ett team som jobbar nära dig för att publicera inlägg på löpande band.

Du får en innehållskalender med en mix av bilder, texter, video och nyheter – allt på ett inspirerande, informativt och fängslande sätt, hela tiden skräddarsytt efter vilken plattform det ska publiceras på.

Vi älskar sociala medier

Älskar du sociala medier? Det gör vi. Det gör dina kunder. De gillar att interagera, att kommentera, att ställa frågor och vara en del av en community. Därför ska du vara där – och det hjälper vi dig gärna med.

Med avancerade verktyg och många års erfarenhet använder vi vår expertis för att analysera engagemang, räckvidd och interaktion. Vi optimerar resultatet utifrån det, för att du ska få ut maximalt.

Du hålls uppdaterad med rapportering och analyser. Du får full koll på vad som ger vad. Vi har örat mot marken för att hänga med i svängarna, men lyssnar givetvis också på dig beroende på vad du vill justera.

Sociala medier är en dörr och vi håller i nycklarna. Låt oss låsa upp den åt dig. Pinga oss så får vi dina kanaler att blomstra.

Kontakta oss