Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Sökmotoroptimering (SEO)

När någon söker på produkter du har – då vill du väl synas högt upp? Det är en nyckel, och vi sitter på den nyckeln. Vårt SEO-paket.

Steg 1: Analysera mera

Först och främst gör vi en analys. En grundlig SEO-analys. Vårt team av experter hittar sökorden och fraserna som är relevanta för dig. Vi tittar på hur det ser ut hos dina konkurrenter. Kan vi hitta möjligheter, sätta en viss strategi som optimerar din hemsida – och fånga sökorden?

Steg 2: Applicera ännu mera

Din hemsida vässas och putsas. De där sökorden vi har prickat in – vi applicerar dem på sajten. Eller nej, inte bara på sajten. På meta-tags, rubriker, hela sidans struktur och interna länkar. Varför? För att se till att din hemsida syns mer hos sökmotorerna.

Steg 3: Blogga, blogga!

När vi kickat igång den där första åtgärden? Då har vi bara börjat. I paketet ingår två blogginlägg per månad, som vi skriver. Syftet är att din SEO ska förstärkas ännu mer. Prestandan på din hemsida ska förbättras.

Dina blogginlägg ska sprudla av kvalitet och relevans. De ska attrahera nya besökare, bygga din närvaro online. Samtidigt håller vi stenkoll på trender och ämnen i just din bransch, så att inläggen alltid är intressanta.

Vad tjänar du mer?

Du glider om dina konkurrenter. Hur? Förutom att vi analyserar, applicerar och hela tiden producerar ser vi till att justera och optimera så att du sitter i förarsätet. Gasen i botten – förbi allt och alla. Lite så!

Du får kort och gott en pålitlig partner för att förbättra din SEO och synas mer, med en tydlig strategi och innehåll som räknas. Du får resultat. Du får besökare. Du får kunder. Låt oss göra grovjobbet åt dig.

Kontakta oss