Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Webbshop

En webbshop kan öppna dörrar som du inte ens visste fanns. Vi håller i nycklarna. Få en skräddarsydd webbshop som är säker, snabb och lockar kunder som handlar direkt.

Kunden kan shoppa loss

Tänk dig att du plötsligt har en attraktiv, användarvänlig butik online. Du ökar din försäljning och får nästan en passiv inkomst, för samtidigt är du i din fysiska butik eller ute på fältet och jobbar som vanligt.

Det kan bli verklighet, för vi bygger en unik webbshop baserat på dina behov. Vi jobbar mest med WooCommerce, som är en mycket populär plattform för WordPress, men även med Shopify om det passar dig bättre. Det viktiga är att maximera din potential.

Vi sköter planeringen. Vi genomför. Du kan luta dig tillbaka och berätta vad du önskar, så ordnar vi det. Sedan kan din kund klicka sig in på sin sprillans nya webbshop och shoppa loss. Fint, va?

Analys. Konvertering. Uppföljning.

Först: Vi analyserar dina behov och skapar en webbshop som passar ditt varumärke och din målgrupp. Vi tar hänsyn till din profil, dina produkter och dina preferenser.

Sedan: Webbshoppen ska vara så pass lockande att besökarna kommer in, upplever den enkel och smidig, för att sedan gå från bara besökare till konverterande kunder.

Sist: Du behöver aldrig oroa dig. Vårt team av erfarna webbutvecklare och designers har koll på läget, ser till att webbshoppen är stabil, optimerad och uppdaterad.

Vi integrerar säkra betalningslösningar och funktioner som kundregistrering, produktkatalog, varukorg och kassa – allt för att den ska fungera som den ska.

Notera att vi står vid din sida från start till slut. Känn aldrig att oron kryper fram eller att webbshoppen kanske kraschar – känn istället tryggheten och säkerheten med din pålitliga polare, ZAZY. Och ZAZY finns alltid här för att räta ut dina frågetecken till utropstecken!

Kontakta oss