Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Kundcase genom video

Här kommer ett knep: Låt din kund berätta vad du gör och varför du är så bra. Då ser andra det – och blir mer sugna på att bli kunder. En video är allt som behövs.

Få din historia berättad

Låt oss presentera ”kundcasefilmer”. Det betyder att du får en utmärkt film där din kund berättar om sin upplevelse av dig och din produkt. Äkta röster. Verkliga berättelser. Ökad trovärdighet. Förtroendet skjuter i höjden – och det bästa är att någon annan ser till att det blir så.

Steg 1: Planerar

Du låter oss planera och definiera målet med filmen. Vi lyfter fram det som är unikt med dig och det du erbjuder. Vi gör research och skrider till verket, kickar igång med en film som går hem hos potentiella kunder.

Steg 2: Spelar in

Du låter oss spela in filmen. Med ”oss” menar vi våra videoproducenter och regissörer med erfarenhet och expertis. Vi använder proffsig utrustning och teknik och tar hand om manus och filmning med van hand.

Steg 3: Bearbetar

Jobbet är inte klart för att man har spelat in – det ska sägas. Och även den här delen, själva bearbetningen efteråt, sköter vi åt dig. Det kan vara effekter, grafik, musik – allt som behövs för att förstärka budskapet.

Till sist: Leverans

Du får filmen i hög kvalitet och kan lägga ut den för annonsering eller på din hemsida – men framför allt får du en unik konkurrensfördel. Hur många har egentligen den här typen av filmer? Svar: Ganska få. 

Filmer går hem. Filmer inspirerar och engagerar. Rörelse, ljud och bild. Du får det du önskar och låter din kund berätta övertygande berättelser. Det gillar dina potentiella – framtida – kunder.

Kontakta oss