Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Brand Book

Vem är du? Vem vill du vara? Vem vill du visa att du är? Utseendet spelar roll – så låt oss piffa upp dig och forma dig på ett sätt som passar dig. Låt oss ta fram en Brand Book som bygger ditt varumärke.

Mer än bara en logotyp

Ett varumärke är så mycket än bara en logotyp. Jo, absolut – vi tar också fram en logotyp, unikt skapad för att matcha exakt den du vill vara. Men det är inte allt.

Du tar del av vår expertis inom design och strategisk marknadsföring. Du får färgpalett, typsnitt, bildstil och tonalitet som är DU. Du får tips och trix på hur du kan upprätthålla din varumärkesidentitet.

Låter det krångligt? Det är det inte. Vi lägger tid och energi på att ta fram något som visar varför du är speciell. Vi får fram din företagskultur, dina värderingar, och skapar visuella uttryck som attraherar kunder.

Mer än bara en partner

Vi vill inte bara vara din pålitliga partner. Se oss mer som en polare som har koll på läget, en som säger hur du ska klä dig för att bli attraktiv, vad du ska säga för att charma mottagaren.

Brand Book är ett sätt för dig att bygga ditt brand – ditt varumärke. Du får strategin, kontinuiteten och nycklarna för att lyckas – på kort sikt och på lång sikt, med start när du vill.

Kontakta oss