Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Stripning av bil

Stick ut bland alla bilar, det är en utmärkt chans till “gratis reklam”. Vi hjälper dig att skapa imponerande reklam på din bil.

Med vår expertis och kreativitet kan vi designa och trycka din logotyp och grafik på bilen för att skapa en enastående och uppmärksamhetsskapande reklam.

Syns på vägarna

Vi förstår vikten av att synas på vägarna och dra till sig uppmärksamhet. Med vår skicklighet inom design skapar vi snygga och iögonfallande bildekorationer som verkligen sticker ut. Vi anpassar designen efter dina specifika önskemål och varumärkets identitet för att skapa en reklamkampanj som inte bara är effektiv, utan också speglar din stil och unika budskap.

Vi hjälper kunder i hela Sverige

När det gäller själva folieringen och trycket på bilen, samarbetar vi med noggrant utvalda underleverantörer över hela Sverige. Dessa underleverantörer är specialiserade på att göra folieringar av hög kvalitet och har den tekniska kompetens och erfarenhet som krävs för att leverera enastående resultat. Vi ser till att arbetet utförs på bästa möjliga sätt för att säkerställa att din bil ser fantastisk ut och blir en effektiv marknadsföringsplattform.

Vi förstår att varje företag har unika behov och mål, och därför skapar vi skräddarsydda designlösningar för varje kund. Vårt team av erfarna designers arbetar nära dig för att förstå din vision och omvandla den till en design som verkligen representerar din verksamhet på bästa sätt.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om vår “Bilstripe”-tjänst och hur vi kan hjälpa dig att skapa imponerande och effektiv reklam på din bil. Vi är redo att ta din bil till nästa nivå och hjälpa dig att nå ut till din målgrupp på ett minnesvärt och uppmärksamhetsskapande sätt. Låt oss bli din pålitliga partner när det gäller att skapa marknadsföring som verkligen sticker ut.