Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Annonsera på Sociala Medier

Skapa engagemang på ett smart, starkt sätt på sociala medier. Vi har ett dedikerat team av experter inom marknadsföring – och vi hjälper dig gärna med annonseringen på de olika plattformarna.

Dina kunder är här

Alla använder sociala medier. Det är här dina kunder är. Miljarder människor är inne på Facebook, Instagram, TikTok… Det är en unik möjlighet. Du kan bygga ditt varumärke, interagera med kunderna och få in fler konverteringar. Men alla gör det inte på rätt sätt…

Många misslyckas

Tänk såhär: Gillar alla reklam? Svaret är nej. Alla hatar reklam. Alla som scrollar igenom sociala medier vill hellre kika på roliga klipp, intressanta inlägg. Därför ska annonserna inte kännas som reklam. Och det är här vi kliver in i bilden!

Vi har framgångsreceptet

Först sätter vi oss in i ditt företag och din målgrupp. Efter det sätter vi strategin: Hur kan vi, ett team av erfarna specialister, göra dina annonser så bra som möjligt och öka din synlighet så mycket som möjligt?

Hur kan vi hitta rätt budskap för rätt målgrupp? Vilka sociala medier ska vi rikta in oss på, för de har ju unika egenskaper, eller hur?

Sedan skapar vi annonser – för bild, video, karusell, stories eller sponsrade inlägg. Målet är att engagera, fånga intresse, få tittaren att reagera – och agera.

Resultatet räknas och det är med dig vi bestämmer vad målet är. Är det att få fler besökare på din hemsida eller att öka din försäljning? Du berättar vad du önskar. Vi ser till att det konverterar.

Du kan känna dig trygg

När arbetet är gjort är vi inte klara. Vi tittar noga hur det går, rapporterar till dig och bjuder på insiktsfulla analyser. Du får koll på hur annonserna på sociala medier presterar, hur de påverkar din verksamhet, och du kan vara säker på att vi optimerar för att du ska få ut maximalt av dem.

Kom igång redan i dag – missa inte potentialen i sociala medier.

Kontakta oss