Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten
Två tjejer tittar på en dator

Det här är ZAZY 360

Med ZAZY 360 får du en komplett marknadsavdelning som ser till att du syns framför dina potentiella kunder varje dag - till en kostnad lägre än en heltidslön.
din egen marknadsföringsavdelning

Skapa tillväxt för ditt företag, automagiskt

Marknadsföring innefattar 1000-saker som du borde göra (för att nå tillväxt). Allt från en konverteringsoptimerad hemsida, reklamfilmer, annonskampanjer på sociala medier och Google. Därtill ska du publicera löpande inlägg på Sociala Medier och skicka ut nyhetsbrev. 

Hur ska du hinna med allt? Lösningen är här!

Med ZAZY 360 så tar vi fullt ansvar för att sätta en marknadstrategi för ditt företag, kopplat till en plan över vad som ska uträttas varje kvartal, och sedan.. uträttar vi det för dig.

Alltid med målet att varje krona du stoppar in i marknadsföring ska generera fler kronor tillbaka, såklart! 

Snabbt, snyggt, enkelt

Det är kan ingå i ditt ZAZY 360 paket

"ZAZY 360" är designat som ett omfattande paket, skräddarsytt för företag som vill ha den bästa möjliga marknadsföringen utan att anställa ett helt team. Det innebär att du får tillgång till ett arsenal av marknadsföringstjänster till en kostnad som faktiskt ligger under en heltidslön. I starten av ditt abonnemang definierar vi upp exakt vilka tjänster som lämpar sig för din verksamhet.

Vad får du med "ZAZY 360"?

Strategi och arbetsplan: Vi inleder samverkan med att upprätta en marknadsstrategi och en plan över vad som ska uträttas varje kvartal, så du vet exakt vad du får för dina pengar.

Konverteringsoptimering av hemsida: Få en hemsida som inte bara ser bra ut, men också konverterar besökare till kunder.

Videoproduktion: Berätta din historia med kraftfulla, engagerande videor, producerade av vårt team av experter.

Annonsering på sociala medier och Google Ads: Nå din målgrupp där de verkligen befinner sig, med riktade och effektiva annonser.

Postning på sociala medier: Håll dina följare engagerade och informerade med regelbunden och relevant innehåll.

Nyhetsbrev till kunder: Bygg starka relationer med dina kunder genom regelbundna uppdateringar och exklusiva erbjudanden.

Löpande blogginlägg: Förstärk ditt varumärkes auktoritet och förbättra din SEO med välskrivna och insiktsfulla blogginlägg.

Med "ZAZY 360" är det inte bara en fråga om att erbjuda tjänster, utan att ta fullt ansvar för all löpande produktion. ZAZY Marketing blir din marknadsavdelning, redo att hjälpa ditt företag växa och blomstra i en digital värld.