Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

ZAZY Marketings grundare lanserar Businessportal.app

I en satsning har grundaren av ZAZY Marketing Mikke Selander, tidigare VD för det mycket framgångsrika SaaS-företaget Ancon, introducerat Businessportal. Denna innovativa plattform består av två kraftfulla verktyg: Quote och Survey.

Quote: Skapa Attraktiva Offerter på 30 Sekunder

Businessportals Quote-verktyg ger användare möjlighet att på bara 30 sekunder enkelt skapa konverteringsoptimerade offerter. Denna effektiva process gör det möjligt för företag att snabbt presentera professionella och engagerande offerter för sina kunder.

Survey: Förvandla Kundinsikter till Handling

Verktyget Survey inom Businessportal möjliggör genomförande av kundundersökningar med automatiserade åtgärder. Detta innebär att Businessportal inte bara hjälper till att samla värdefulla insikter utan också proaktivt tar itu med kundbehov och bekymmer.

Genom att automatisera åtgärder baserat på undersökningsresultat blir Businessportal en strategisk partner för att minska kundbortfall, generera leads/referrals och skapa positiva online-recensioner från nöjda kunder.

“Businessportal uppstod initialt som en intern lösning för ZAZY Marketing.”

Mikke Selander

Mikke Selander, delade med sig av sina insikter om plattformens uppkomst. “Businessportal uppstod initialt som en intern lösning för ZAZY Marketing. Men när våra kunder frågade om vilket offertverktyg vi använde, tog idén att omvandla det till en fristående produkt form. Så föddes Businessportal.”

Selander betonade att beslutet att göra Businessportal tillgängligt för andra drivs av den växande efterfrågan från ZAZY:s kunder. Verktygets framgång inom ZAZY Marketing gjorde det tydligt att andra företag kunde dra nytta av dess funktioner.

En satsning som linjerar med ZAZY Marketings kunder

Med fokus på synergin mellan ZAZY Marketings kundbas och Businessportal sa Selander: “Många av ZAZY:s kunder matchar perfekt med Businessportals erbjudanden. Det blev en naturlig utveckling att introducera våra kunder till ett verktyg som inte bara effektiviserar deras processer utan också förbättrar deras totala säljförmåga. Det är en vinn-vinn-situation för alla inblandade.”

Besök Businessportals hemsida för mer information: https://businessportal.app