Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

Lysekilsentreprenören Mikke Selander etablerar huvudkontor i Lysekil för ZAZY Marketing

Lysekil, 2023-07-04

Mikke Selander, den energiske entreprenören och tidigare VD för det framgångsrika Lysekilsföretaget Ancon, återvänder till sin hemstad för att etablera huvudkontoret för sitt nya företag, ZAZY Marketing. Efter att ha drivit Ancon till en imponerande omsättningstillväxt från 8 till 42 miljoner kronor, siktar Mikke Selander nu på att erövra marknadsföringsbranschen med sitt senaste företagsinitiativ.

ZAZY Marketings nya kontor, beläget på Rosvikstorg i Lysekil, erbjuder rymliga lokaler som ger företaget en optimal miljö för att växa och utvecklas. Den strategiska beslutet att förlägga huvudkontoret till Lysekil visar Mikke Selanders fortsatta engagemang för att stärka och stödja den lokala näringslivet, och samtidigt dra nytta av all outnyttjad talang som finns längs västkusten.

Som en marknadsföringsbyrå fokuserar ZAZY Marketing på att hjälpa små och medelstora företag att öka sin försäljning genom optimerade hemsidor och annonskampanjer på Sociala Medier och Google. Genom att kombinera Mikke Selanders omfattande expertis och erfarenhet inom teknologi och företagsutveckling med hans passion för marknadsföring, strävar ZAZY Marketing efter att bli en ledande aktör inom branschen.

– ZAZY Marketing står inför en spännande tillväxtresa och vår största utmaning just nu är att hitta rätt personer att anställa i Lysekil som kan vara med och förverkliga våra tillväxtmål. Vi söker i dagsläget två säljare och en webbutvecklare till kontoret i Lysekil, berättar Mikke Selander

Mikke Selander kommenterar entusiastiskt sin återkomst till Lysekil och etableringen av ZAZY Marketing:
– Det känns fantastiskt att vara tillbaka i min hemstad och kunna bidra till den lokala näringslivet. Under mina år som VD på Ancon så var framgångsreceptet att bygga ett dedikerat team i Lysekil som växte tillsammans med företagets expansion, nu ämnar jag att göra en liknande resa igen, med Lysekil som bas, avslutar Mikke Selander.