Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

ZAZY Marketing expanderar och rekryterar kundansvariga säljare

Vi på ZAZY Marketing är glada över att meddela vår senaste satsning: vi har påbörjat rekrytering av två nya kundansvariga säljare till vårt kontor i Lysekil. Denna strategiska expansion är en del av vår ihållande strävan att erbjuda högkvalitativa och kostnadseffektiva marknadsföringstjänster till småföretagare över hela Sverige.

Vår mission på ZAZY Marketing är tydlig: vi strävar efter att stödja små och medelstora företag att uppnå kostnadseffektiv marknadsföring som genererar konkreta och mätbara resultat. Genom att förena smarta AI-tjänster, våra kompetenta medarbetare och vårt nätverk av pålitliga underleverantörer har vi skapat en stark position som pålitlig partner för företagare som strävar efter att öka sin digitala synlighet och nå sina affärsmål.

För att stärka vår kundrelation och kunna erbjuda ännu bättre service till våra kunder har vi på ZAZY Marketing valt att rekrytera två kundansvariga säljare till vårt växande team i Lysekil. Dessa säljare kommer att ha ansvaret att bygga starka relationer med både nya och befintliga kunder samt att guida företag till anpassade marknadsföringslösningar som matchar deras specifika behov.

Mikke Selander, VD för ZAZY Marketing, betonar: “För oss är det inte bara viktigt att erbjuda innovativa marknadsföringslösningar, utan också att ha engagerade och hängivna medarbetare som kan ge våra kunder den uppmärksamhet de förtjänar. Genom att välja att placera våra nya kundansvariga säljare på vårt kontor i Lysekil stärker vi vår närvaro och förmåga att betjäna företagare längs västkusten och över hela Sverige.”

Denna expansion och rekrytering av nya kundansvariga säljare är ett viktigt steg i vårt arbete mot att skapa Sveriges främsta reklambyrå för småföretagare. Med vår breda kompetens, smarta teknologiska lösningar och hängivna personal är vi väl positionerade för att fortsätta leverera resultatdriven marknadsföring som är både kostnadseffektiv och lönsam för de företag vi betjänar.