Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

ZAZY Marketing fortsätter växa, välkommen Truls

Vi har nöjet att välkomna Truls Johnsson till vårt team, en ny talang i rollen som webbdesigner. Med en gedigen utbildning inom webbutveckling och en passion för både teknik och design, är Truls redo att bidra med sin kunskap och estetiska känsla till våra kunders projekt.

Truls kommer att vara en del av vårt kontor i Lysekil och är entusiastisk över att använda sina färdigheter för att hjälpa våra kunder att växa och lyckas online. “Det känns inspirerande att få börja hos ZAZY Marketing och jag är ivrig att komma igång med att arbeta med våra kunder för att skapa genomtänkta och vackra webblösningar,” säger Truls om sin nya roll.

Mikke Selander, vår VD, delar sin syn på rekryteringen: “Att se vårt företag expandera och blomstra är en fantastisk känsla. Att välkomna Truls till vårt team markerar en spännande tid för oss och vi ser fram emot den tillväxt och de möjligheter som han kommer att bidra med.”

Vi ser fram emot att se Truls arbete ta form och hur hans ankomst kommer att hjälpa vår byrå och det arbete vi gör för våra kunder.

Varmt välkommen, Truls!