Hoppa till innehållet Hoppa till sidofältet Hoppa till sidfoten

Företagspresentation

Ta del av en exklusiv tjänst där du får en företagspresentation – både tryckt och digitalt. Se till att skina i rampljuset medan dina kunder och konkurrenter tittar på.

Låt oss presentera…dig!

Vårt presentationspaket är fullt av godbitar för dig. Du får en proffsigt utformad broschyr för tryck och en digital presentation för PowerPoint, Prezi eller Google Presentation.

Du får fram ditt viktigaste budskap, du når din publik på rätt sätt, träffar känslor och prickar tankar. Din presentation är tydlig, lätt att greppa och har laserfokus på det du faktiskt bör lyfta fram.

Varför ska du till exempel hålla dig fluffig, diffus och långdragen när du kan vara konkret, effektiv och rakt på sak? Relevansen är allt. Värdet du ger kunden är allt. Vi hjälper dig få fram det.

Vad händer sen?

Du undrar kanske vad resultatet blir. Svaret är att din broschyr blir ett utmärkt verktyg för dig på mässor, möten eller vid andra tillfällen där du vill göra ett gott första intryck. För du vet väl att man aldrig får en andra chans att göra ett första intryck?

Med den här tjänsten tar du del av vår expertis inom design och layout, säger det du vill säga med ditt varumärke, får ut dina värden och värderingar – ja, listan kan göras ganska lång.

Det bästa är att du inte behöver välja mellan fysiskt eller digitalt. Du får ju också en digital presentation, som engagerar och fångar uppmärksamhet. Berätta bara vilket format du önskar så ordnar vi det – och vet du inte vilket så är det bara att fråga oss om råd.

För att sammanfatta: Du får resultat. Du får kvalitet. Du får en företagspresentation som gör att du presenterar dig på rätt sätt, med rätt metod, för rätt målgrupp. Låter det lovande?

Kontakta oss