Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

CJ Elkontakt

KundCJ Elkontakt ABÅr2012 - Löpande

En framgångsresa

Christian Pettersson, grundare och VD för elektrikerföretaget CJ Elkontakt, tar oss med på en resa där samarbetet med ZAZY Marketing har spelat en avgörande roll för företagets tillväxt. Sedan 2012 har ZAZY Agency varit en pålitlig partner och leverantör av marknadsföringstjänster för CJ Elkontakt, och resultatet har varit en imponerande framgångssaga.

När CJ Elkontakt startade för över tio år sedan var de bara två anställda, men med hjälp av ZAZY Marketing har företaget vuxit till att ha 14 anställda idag. Christian berättar entusiastiskt om hur ZAZY har bidragit till att forma CJ Elkontakts varumärke och skapa en stark närvaro på marknaden.

En grafisk profil och stark närvaro lokalt

blank

En av de första insatserna från ZAZY Marketing var utvecklingen av en ny logotyp för CJ Elkontakt. Genom att noggrant lyssna på företagets vision och värderingar, skapade ZAZY en logotyp som verkligen representerade CJ Elkontakts identitet. Den nya logotypen blev snabbt ett kännetecken för företaget och bidrog till att skapa igenkänning och trovärdighet hos kunderna.

En modern hemsida som syns i rätt kanaler

Men det slutade inte där. ZAZY Marketing fortsatte att stödja CJ Elkontakt genom att skapa en modern och användarvänlig hemsida. Genom att kombinera attraktiv design och effektivt innehåll skapades en webbplats som lockade besökare och konverterade dem till kunder. Christian betonar vikten av att ha en professionell och informativ webbplats, och ZAZY lyckades överträffa hans förväntningar.

blank

En av de mest framgångsrika insatserna från ZAZY Marketing har varit den löpande annonseringen på Google. Genom att använda målinriktade annonser och strategiska sökord har CJ Elkontakt nått en bredare publik och genererat kvalificerad trafik till sin webbplats. Christian framhåller att den ökade synligheten och trafiken har resulterat i fler förfrågningar och affärsmöjligheter.

ZAZY är Christians egen marknadsavdelning

Det som Christian uppskattar mest med att jobba med ZAZY Marketing är den smidiga och effektiva processen. Han berättar att han kan ringa ZAZY, lägga en beställning och sedan luta sig tillbaka och lita på att allt kommer att skötas på bästa sätt. ZAZY Marketing tar fullt ansvar för planering, genomförande och löpande analys av kampanjer, vilket ger Christian och hans team möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet.

Christian avslutar intervjun med att konstatera att samarbetet med ZAZY Marketing har varit avgörande för CJ Elkontakts tillväxt och framgång. Han ser fram emot en fortsatt framgångsrik relation med ZAZY och rekommenderar dem varmt till alla företag som söker pålitliga och resultatinriktade marknadsföringstjänster.

ZAZY Marketing är stolta över att ha fått vara en del av CJ Elkontakts framgångssaga och ser fram emot att fortsätta stödja företagets tillväxt och målsättningar i framtiden.