Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

Krogarna.se

KundKrogarna.seÅr2022 - Löpande

En marknadsföringsstrategi för tillväxt

Mattias Högstedt, VD och grundare av Krogarna.se, delar med sig av den spännande resan som företaget har genomgått sedan de inledde samarbetet med ZAZY Marketing under hösten 2022. Med hjälp av ZAZY Marketing har Krogarna.se lyckats skapa en framgångsrik marknadsföringsstrategi och uppnå en imponerande tillväxt.

En förutsägbar leadsmaskin

blank

När Mattias valde att samarbeta med ZAZY Marketing var det med målet att öka Krogarna.ses närvaro och generera kvalitativa leads via sociala medier. ZAZY Marketing tog genast tag i uppgiften och skapade nyckelfärdiga kampanjer för annonsering på Krogarnas sociala medieplattformar. ZAZY ansvarade för allt från strategiutformning och videoinspelning till skapande av marketing automation-flöden för kampanjerna.

Resultatet överträffade alla förväntningar. ZAZY Marketing genererade över 1000 leads via sociala medier, vilket ledde till en kraftig ökning av Krogarna.ses kundförfrågningar. Succén var så stor att de till och med var tvungna att temporärt stänga ner annonseringen för att kunna hantera det höga antalet förfrågningar.

Bollplank för Growth

Förutom sociala medier annonseringen, hjälper ZAZY Marketing även med annonsering på Google Ads för att maximera Krogarna.ses synlighet och nå ut till en bredare publik. Mattias betonar att ZAZY Marketing inte bara är en marknadsföringspartner utan även ett ovärderligt bollplank när det kommer till försäljning och marknadsföring. De regelbundna “Growth mötena” och snabba kommunikationen via WhatsApp möjliggör en nära samverkan och effektiva beslut.

En fullservicebyrå för tillväxtbolag

blank

Som ett techbolag är Mattias tacksam för att ZAZY Marketing kan erbjuda en helhetslösning, inklusive webbutveckling, annonsering och filmproduktion. ZAZY Marketing hjälpte till med den nya hemsidan under 2023 och har även skapat förklarande “Företagsvideos” som används på Krogarnas hemsida för att tydligt kommunicera företagets tjänster till besökarna.

Mattias avslutar med att betona den fantastiska samverkan och förmågan hos ZAZY Marketing att assistera och stötta Krogarna.se i alla aspekter av deras marknadsföring och företagsutveckling. Samarbetet med ZAZY Marketing har varit en avgörande faktor bakom Krogarnas framgångar och Mattias ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans mot nya höjder.

Exempel på Krogarnas Pitchfilm, ligger på deras hemsida: