Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

Välkommen Sebastian Chiid

Vi på ZAZY Marketing är glada att meddela att Sebastian Chiid ansluter till vårt team som ny säljare. Med en imponerande bakgrund som spänner över 15 år inom B2B-försäljning, är Sebastian ett värdefull tillägg till vår växande organisation. Hans expertis och erfarenhet kommer att vara avgörande när vi fortsätter vår tillväxtresa och strävar efter att balansera tillväxt med högsta möjliga kundnöjdhet.

Hos ZAZY Marketing, där vi specialiserar oss på resultatfokuserad annonsering på sociala medier, webbutveckling och videoproduktion, har vi som mål att bli Skandinaviens största byrå inom vårt segment mätt i omsättning, samtidigt som vi bibehåller marknadens högsta kundnöjdhet.

Vår VD Mikke Selander välkomnar Sebastian med öppna armar: “Att få Sebastian i vårt team är en stor framgång för oss. Vi attraherar idag senior kompetens och hans gedigna bakgrund inom B2B-försäljning är precis vad vi behöver för att fortsätta vår framgångsresa. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och utnyttja hans värdefulla insikter och erfarenheter i vårt arbete mot att bli marknadsledande.”

Sebastian själv är entusiastisk över sin nya roll: “Jag är mycket exalterad över att börja mitt nya kapitel hos ZAZY Marketing. Min passion för försäljning och min tro på företagets effektiva och enkla paketering gör mig säker på att vi tillsammans kommer att skapa fantastiska resultat för våra kunder. Jag ser verkligen fram emot att bidra till och vara en del av ZAZY Marketings framgångshistoria.”

Vi är övertygade om att Sebastians anslutning kommer att förstärka vår position på marknaden och ytterligare föra oss närmare våra ambitiösa mål.

Ni kommer i kontakt med Sebastian på: +46700840700 eller sebastian@zazy.se