Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

ZAZY Marketing fortsätter växa: Välkommen Alva

Här på ZAZY Marketing, med vårt hjärta och själ i att stödja småföretagare runt om i Sverige, är vi superpeppade över att meddela vårt senaste tillskott: Alva Halmsjö. Som vår ny kundansvarig säljare i Lysekil fortsätter vi vår strävan efter högsta kundnöjdhet och en snabb tillväxt.

Efter att nyligen ha välkomnat Elin Gustafsson till vår familj, är vi nu ivriga att se hur Alvas energi och expertis kommer hjälpa oss att fortsätta växa. Det är med stolthet vi reflekterar över vårt snittbetyg på 4,9 av 5 i kundnöjdhetsundersökningar, certifierade av Trustindex. Men vi vet att framgång handlar om att ständigt utvecklas och sträva framåt, och inte tappa det som bygger vår framgång: den personliga kopplingen.

Alva kommenterar: “Att få bli en del av ZAZY Marketing-teamet känns otroligt inspirerande. Företagets engagemang för kundrelationer och kvalitet är imponerande. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och samtidigt växa tillsammans med denna passionerade grupp människor.”

Vår egen VD, Mikke Selander, kommenterar: “Medan ZAZY fortsätter att växa i en imponerande takt är vår absoluta prioritet alltid kvalitet och kundrelationer. Jag är övertygad om att Alvas ankomst kommer att stärka vårt team och säkerställa att vi håller en hög kundnöjdhet genom tillväxten.”

Det är klart att vi på ZAZY Marketing är på en spännande resa. Med Alva Halmsjö nu bland oss, är vi mer förberedda och passionerade än någonsin att ta oss an framtida utmaningar. Framåt tillsammans!