Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten
Sängfabriken logo
Sängfabriken
Sponsrad
Hoppsan! Gavel på köpet när du köper en handtillverkad premiumsäng till fabrikspris! 🎉

... Visa mer

Premiumsängar till
Fabrikspriser
Sängfabriken handtillverkar premiumsängar förhand i Valskog utanför Köping. Sängfabriken hade tidigare annonserat med förhållandevis stor budget, då enbart med bild och text. I denna annons frontar ZAZY Marketings VD, Mikke Selander, och kastar sig från en lagerhylla för att fånga uppmärksamheten, för att sedan pitcha budskapet. Många av annonserna vi spelat in för Sängfabriken har ofta varit i själva fabriken, lagret och showroomet, för att så rätt frön i huvudet på den som tittar. “Handtillverkade premiumsängar till fabrikspriser”, en slogan vi hjälp Sängfabriken ta fram.

Annonsen leder direkt till hemsidan där kunden enkelt kan navigera och välja den perfeka sängen.
Elon CJ Elkontakt Logo
Elon CJ Elkontakt
Sponsrad
Vitvaror, elinstallationer, elbilsladdare eller soltak🤔

... Visa mer

Få hjälp snabbt och enkelt
CJ Elkontakt är en lokal elfirma med 15 elektriker och en lokal Elonbutik i Lysekil som säljer vitvaror med mera. CJ Elkontakt har sedan länge fullt upp med elarbeten till sina elektriker men ville sprida vetskapen om sin butik till kommunen (och kringliggande kommuners) invånare, som ett alternativ till köpcentrumenas alternativ. Vi producerade medryckande annonser som blev en snackis i Lysekil och faktiskt innebar att kunder kom från andra kommuner till den lilla butiken, bara för att dom sett annonsen.
Difficult by P logo
Difficult by P.
Sponsrad
Vårt mål är att göra världens bästa sneakers.
Har du sett våra senaste modeller?

... Visa mer

Bläddra bland vårt utbud
Handtillverkade i Italien
Journalisten och modeikonen Patrick Ekwall har ett omtyckt sneakersmärke som tillverkar skor av premiumkvalité. I annonsen berättar Patrick om andra kända modeikoner som bär DBP-skor, detta för att bygga en positionering av varumärket.

Annonsen leder direkt till hemsidans shopsektion där tillgängliga skor enkelt kan klickas hem av kunden.
PayAtt_logo_black
Payatt
Sponsrad
Vill du ha fler återkommande kunder till din
butik. restaurang eller salong?

... Visa mer

Fler återkommande kunder = Ökad lönsamhet
PayAtt har ett digitalt lojalitetssystem för butiker, restauranger och andra verksamheter med återkommande knuder. I annonsen berättar en av PayAtt’s nöjda kunder om hur bra PayAtt fungerar med en uppmaning till kontakten att klicka för att få veta mer.

Annonsen använder ett inbyggt formulär där vi tar kontaktens uppgifter och därefter tar säljavdelningen vid och tar kontakt omgående.
Krogarna facebook logo
Krogarna
Sponsrad
Komunen stänger din restaurang.👀
En obetänksam kund räcker.

... Visa mer

Din restaurang: Tjäna mer - undvik tillsynsärende. gratis...
Krogarna.se säljer onlineutbildningar till krögare. I annonsen fångar vi uppmärksamheten genom att iscensätta en incident som kan leda till att en krögare förlorar serveringstillståndet, allt på grund utav outbildad personal.

Annonsen använder ett inbyggt formulär där vi tar kontaktens uppgifter och därefter mailar över värdefullt innehåll samt ytterligare material under 60 dagar för att driva kontakten till att köpa onlineutbildningar.