Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

Krogarna storsatsar tillsammans med ZAZY Marketing

Ett framstående namn inom restaurangbranschens utbildningssektor, Krogarna.se, tar nu sina tjänster till en helt ny nivå. Företaget, känt för att erbjuda krögare i Sverige kvalitativa utbildningar både online och på plats samt ombudstjänster, gör en betydande investering i en avancerad LMS-plattform. Denna plattform kommer inte bara att möjliggöra försäljning av kurser som abonnemang utan också ge kunderna möjlighet att bjuda in sina anställda till samma utbildningsmiljö på ett snabbt och smidigt sätt.

Parallellt med lanseringen av den nya plattformen kommer Krogarna.se också att storsatsa på omfattande annonskampanjer för att accelerera företagets redan imponerande tillväxt.

Mattias Högstedt, VD för Krogarna.se, delar med sig av sin entusiasm över denna storsatsning:

“De senaste 12 månaderna har varit fantastiska för Krogarna.se, mycket tack vare vårt framgångsrika samarbete med ZAZY. Vi är övertygade om att vår investering i den nya LMS-plattformen, tillsammans med våra planerade annonskampanjer, kommer att ta vårt erbjudande till ännu fler krögare över hela Sverige. Vi har fullt förtroende för ZAZY som vår helhetspartner inom marknadsföring och systemutveckling.”

ZAZY har varit en viktig partner i Krogarna.se’s resa, och deras VD, Mikke Selander, uttrycker också sin glädje över samarbetet:

“Det är underbart att leverera helhetstjänster (det vi kallar ZAZY 360) inom marknadsföring. Att se ett företag blomstra och expandera tack vare gemensamma insatser är oerhört belönande. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans!”

Den kommande tiden ser ljus ut för både Krogarna.se och deras kunder. Med den nya LMS-plattformen som går live under hösten och stärkt marknadsnärvaro genom annonskampanjer kommer svenska krögare ha ännu bättre tillgång till de utbildningar och tjänster de behöver för att lyckas i en ständigt föränderlig bransch.