Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

ZAZY Marketing introducerar “ZAZY 360”: Det ultimata marknadsföringspaketet för små och medelstora företag

Marknadsföring har aldrig varit viktigare än nu, men att hålla reda på alla dess komponenter kan kännas som en oöverkomlig uppgift, särskilt för små och medelstora företag. Här kommer ZAZY Marketing in i bilden med en lösning som förändrar spelreglerna: “ZAZY 360“.

“ZAZY 360” är designat som ett omfattande paket, skräddarsytt för företag som vill ha den bästa möjliga marknadsföringen utan att anställa ett helt team. Det innebär att du får tillgång till ett arsenal av marknadsföringstjänster till en kostnad som faktiskt ligger under en heltidslön.

Exempel på vad du får med “ZAZY 360”?

  • Konverteringsoptimering av hemsida: Få en hemsida som inte bara ser bra ut, men också konverterar besökare till kunder.
  • Videoproduktion: Berätta din historia med kraftfulla, engagerande videor, producerade av vårt team av experter.
  • Annonsering på sociala medier och Google Ads: Nå din målgrupp där de verkligen befinner sig, med riktade och effektiva annonser.
  • Postning på sociala medier: Håll dina följare engagerade och informerade med regelbunden och relevant innehåll.
  • Nyhetsbrev till kunder: Bygg starka relationer med dina kunder genom regelbundna uppdateringar och exklusiva erbjudanden.
  • Löpande blogginlägg: Förstärk ditt varumärkes auktoritet och förbättra din SEO med välskrivna och insiktsfulla blogginlägg.
  • … med mera (skräddarsys utefter kundens behov)

Med “ZAZY 360” är det inte bara en fråga om att erbjuda tjänster, utan att ta fullt ansvar för all löpande produktion. ZAZY Marketing blir din marknadsavdelning, redo att hjälpa ditt företag växa och blomstra i en digital värld.

Slutord:

I en tid då marknadsföring kan kännas komplex och överväldigande, kommer “ZAZY 360” som en andningspaus för små och medelstora företag. ZAZY Marketing är stolta över att erbjuda ett paket som inte bara tar hand om marknadsföringsbehoven utan också skapar en verklig skillnad i företagens tillväxt. Med “ZAZY 360” kan företagare fokusera på det de gör bäst, medan vi tar hand om resten. Välkommen till framtidens marknadsföring!

Är du suger på att få ordning på din marknadsföring och sätta den på autopilot? Well, kontakta oss idag.