Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

Vaam

KundVaamÅr2022 -> LöpandeShare

Josef Fallesen, VD för Vaam, delar med sig av den imponerande framgångshistorien om hur ZAZY Marketing har hjälpt Vaam med nyckelfärdiga annonskampanjer på sociala medier. Samarbetet med ZAZY Marketing har resulterat i varma B2B-leads till en kostnad av endast 30 kr per lead. Josef är tacksam för den nära samverkan och stöd han har fått från Mikke på ZAZY Marketing, som har fungerat som en aktiv bollplank och tillförlitlig partner.

Höga mål, ansvar och resultatfokus

Vaam har alltid satt höga mål för sina annonskampanjer och ZAZY Marketing har spelat en avgörande roll i att hjälpa dem att nå och överträffa dessa mål. ZAZY Marketing har varit involverade i strategin för kampanjerna och har tagit på sig ansvaret för hela produktionen, inklusive filmning av annonser och programmering av mailflöden.

blank

Josef är särskilt imponerad av ZAZY Marketings förmåga att löpande analysera resultatet av kampanjerna och göra justeringar när det behövs. Detta har säkerställt att leadsgenereringen från annonserna inte bara har varit framgångsrik utan även har lett till faktiska försäljningar för Vaam. 

Video för ökad konvertering

För Josef är video en viktig del av deras marknadsföringsstrategi och han är tacksam för att ZAZY Marketing har kunnat hjälpa till med videoproduktioner. Utöver annonskampanjerna har ZAZY Marketing även hjälpt Vaam genom att skapa en förklarande företagsfilm som nu finns på Vaams hemsida. Denna film hjälper besökare att förstå Vaams tjänster på ett tydligt och engagerande sätt. Se filmen här:

En nära relation och Growth-partner

Josef avslutar med att betona den höga kvaliteten och resultatet av annonskampanjerna som ZAZY Marketing har levererat. Samarbetet har inte bara genererat varma leads till en mycket konkurrenskraftig kostnad, utan har också skapat en nära och förtroendefull relation mellan Vaam och ZAZY Marketing. Josef är övertygad om att detta partnerskap kommer att fortsätta skapa framgång för Vaam på marknaden, och han rekommenderar varmt ZAZY Marketing som en pålitlig och kompetent partner för marknadsföringstjänster.